Vag codering en software aanpassing

Door jarenlange ervaring en de juiste software kunnen wij úw Vag auto dus Audi, Volkswagen, Seat en Skoda helemaal aanpassen naar uw wens.

Wij beschikken over VCDS software en hiermee kunnen wij de software van uw auto naar uw wens instellen. Hieronder enkele voorbeelden:

Verlichting aanpassen Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. 

  • Dagrijverlichting: alle jongere auto’s beschikken over dagrijverlichting, doormiddel van software aanpassen kunnen wij ook de achterlichten mee laten schakelen.
  • Dagrijverlichting: als voorbeeld een Volkswagen Golf 7, deze beschikt over twee lichtunits waarvan er in de auto-stand maar één brand overdag, wij kunnen ook de 2e meeschakelen.
  • Auto-Stand: indien gewenst is het vaak ook mogelijk om het dimlicht altijd aan te schakelen wanneer de auto wordt gestart en de schakelaar zich op de auto-stand bevind.
  • Waarschuwingstoon: bij diverse modellen is het mogelijk de pieptoon die luidt wanneer de auto op contact is en de deur wordt geopend uit te schakelen.
  • Richtingaanwijzers: de meeste auto’s zijn uitgerust met ‘Comfort Knipperen’ dit houdt in wanneer de richtingaanwijzer wordt aangetikt er automatisch standaard 3 keer wordt geblinkt, dit is te veranderen naar maximaal 5 keer.

Diverse andere mogelijkheden

  • Achterklep: bij voertuigen die zijn uitgerust met elektrische achterklep is het mogelijk door middel van softwareaanpassing deze ook via de afstandsbediening te laten sluiten.
  • Start-Stop systeem: als voorbeeld een Audi A6 uit 2015, hierbij kunnen wij het start-stop systeem uitschakelen door de functie van de ‘start-stop’ knop om te draaien, dus standaard is het systeem uitgeschakeld en wanneer de knop wordt bediend is het systeem ingeschakeld.

 

De tarieven per standaard aanpassing zijn  €25,– incl btw

 

Naast de hierboven genoemde voorbeelden zijn er uiteraard nog vele andere mogelijkheden, echter variëren de mogelijkheden tussen de verschillende modellen. Dus neemt u gerust contact op om te kijken wat wij voor uw auto kunnen doen. u kunt ons bereiken  op 0529-454774 of per mail: Info@keldertelecom.nl