SCM Autoalarm met certificaat

Door de meeste verzekeringsmaatschappijen wordt een goedgekeurd alarmsysteem vereist, dit geld met name voor voertuigen met een hoge nieuwwaarde om het diefstal risico te verlagen. Wij bouwen tegenwoordig al  in voor een paar  verzekeringsmaatschappijen, en werken met alle merken auto’s bijvoorbeeld:   VW-Audi – Mercedes – BMW – Tesla  etc .

Heeft uw auto nog geen goedgekeurde beveiliging en wilt u deze wel laten inbouwen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Kelder Telecom; één van de Kiwa SCM erkende bedrijven. en kunnen u de onderstaande producten tegen een scherpe prijs aanbieden!

  • Startonderbreker (klasse 1)
  • Alarmsysteem (klasse 2)
  • Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (klasse 3)
  • Voertuigvolgsysteem TV01 ( pijlzender )
  • Voertuigvolgsysteem met klasse 3 alarm (klasse 5)

Mocht uw auto al over een af-fabriek alarmsysteem beschikken maar is deze niet gecertificeerd omdat de auto bijvoorbeeld  als import uit het buitenland komt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om ons uit te laten zoeken of wij uw alarmsysteem dan alsnog kunnen certificeren. Dit af fabriek komt vaak voor bij de merken Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche en Volkswagen.

Ook als uw certificaat is verlopen en u wilt een periodieke keuring laten uitvoeren op het alarmsysteem kunt u bij ons terecht. Wij verstrekken U dan een certificaat van herkeuring wat nodig is voor uw verzekering.

Bent u opzoek naar een alarmsysteem voor uw auto? Neemt u dan vooral contact met ons op, wij geven u graag helder advies wat voor u de beste en voordeligste oplossing is!

E-mail: info@keldertelecom.nl of telefoon: 0529-454774.

  • SCM Kiwa Auto alarm certificaat